About Stir it up

Iedere nieuwe cocktail begint haar reis als een concept op papier. Welk gevoel willen we creeëren, en hoe vertalen we dat het beste naar een smaak? Alles wordt uit de kast gehaald om iets unieks te maken, en daar gaat dan ook een lang process aan vooraf.

Om een unieke cocktail te verzinnen is erg veel creativiteit vereist, en gelukkig hebben we daar geen tekort aan bij Stir It Up. Bij iedere nieuwe smaak wordt er begonnen met het nadenken over een gevoel: Hoe willen we dat mensen zich voelen? En vervolgens wordt dit door een process van denken, testen, proeven en weer opnieuw beginnen vertaald naar een nieuw drankje: Een Stir It Up Original.

Voordat deze de markt op mogen worden ze uitbundig getest door een groot testpanel, en enkel wanneer deze ze met 8 sterren of hoger beoordelen wordt er een naam bedacht, een label ontworpen en zijn ze klaar om samen met de rest de smaakpapillen van iedereen te verwonderen.

Shake, Pour, Enjoy

Stir It Up staat ervoor om iedereen de allerlekkerste cocktails te kunnen laten proberen, zonder dat er daarvoor glaswerk, materialen, ingrediënten of producten aangeschaft moeten worden. Dit betekent dat iedere smaak van de Stir It Up serie gemakkelijk geserveerd kan worden.

It's That Easy!

  1. Bewaar het flesje in de koelkast
  2. Schud voor gebruik het flesje gedurende 10 seconden
  3. Giet de inhoud in een Tumbler of Rocks glass gevuld met ijs
  4. Garneer hem eventueel, en geniet van de heerlijke smaak van je favoriete Stir It Up Original, of Stir It Up Classic.
Garneren, het maakt de cocktail niet alleen mooier voor het oog, maar het voegt daadwerkelijk een extra dimensie toe omdat de smaak van de garnering zich zal verspreiden door de cocktail. Maar hoe weet je welke garnering bij welke cocktail hoort, oftewel, wat is de Perfect Serve van iedere Stir It Up Cocktail?

Kijk niet verder dan de ingrediënten op het flesje, daar staat het al voor je klaar: Wanneer je de cocktail garneert met een van de ingrediënten die is gebruikt in de cocktail heb jij de Perfect Serve te pakken! Zo wordt de Monkey’s Manners gemaakt met onder andere banaan en appel, en zijn dat dan ook de beste garneringen voor deze cocktail.

Shake, Pour, Enjoy

VOOR JOUW HORECAZAAK

Op dit moment richt Stir it Up zich op het bedienen van de horeca zodat iedere, echt iedere horecazaak de mogelijkheid heeft om professionele cocktails serveren zonder dat ze daar een bartender voor moeten aannemen of trainen, materialen hoeven aan te schaffen, en ingrediënten moeten inkopen.

Kom in contact
Copyright © 2024 Stir it Up Cocktails
Met 💛 gemaakt door Loeihard!